Poradna Zahradní drtiče větví


Autor: | Vloženo: 16.02.2013 000 11:38 | Témata: Poradna Zahradní drtiče větví

Zahradní drtič vhodný pro štěpku k TOPENÍ

Mám zahradu se spoustou starých stromů a drobnější větve chci použít po zpracování k vytápění. Štěpky musí být delší, aby ve vzdušných pytlích přes léto proschly. Nechci štěpkou mulčovat. Pro tyto účely potřebuji vybrat drtič, nejlépe s elektromoterem. děkuji

  • Ing.Ivo Blažek

    Ing.Ivo Blažek

    16. února 2013

    Dobrý den pane Kufa,
    pro Vámi popsané účely Vám můžeme nabídnout výkonné drtiče Bosch AXT 25D a AXT 25TC oba typy drtiče mají výkon od 190 do 230 kg štěpky za hodinu. Podrobnější informace naleznete na našich stránkách www.bosch-zbozi.cz Dále můžu nabídnout i výkonnější drtiče které naleznete v našem druhém obschodě www.rajzahrady.cz který bude spuštěn začátkem příštího týdne.V případě Vašich dotazů mne prosím neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel.čísle.

    S přáním pohodového víkendu
    Ing.Ivo Blažek
    www.bosch-zbozi.cz
    www.rajzahrady.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Josef Kufa

      16. února 2013 - Josef Kufa

      V otázce jsem zdůrazňoval, že chci větve štěpkovat pro SPALOVÁNÍ dřeva. Výrobky jsou označeny jako KOMPOSTOVAČE. Zajímá mne, na jak dlouhé čátečky původních větví je stroj "načlení". Jde o to, aby byly dostatečně dlouhé proto, aby v řídkých drašlových pytlích dřevní hmota vyschla. Existují elektrické štěpkovače, jejichž primární účel není kompostování, ale příprava dřeva coby paliva ? Pochopitelně nemám na mysli stroje napojitelné za traktor za cca 80 000 ( Rojek).
      Děkuji uctivě za snahu a rychlost.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.