Nejnovější recenze ze sekce Zahradní drtiče větví
- Pracuje spolehlivě, proti drtiči tišší a neucpává se
Spolehlivý chod, zpětný chod při ucpání, zatím nebylo třeba použít.
- Vyzkoušeno u kamarádů, super pomocník na zahradě.
- Naprosto skvělá mašina
- Zvládne i silné větve
- drtí dobře
- přívod elektriky
- Zpracuje jen slabé větve. Často se vypne při silnější větvi. Nezpracuje velmi slabé. Namotává se a ucpává. Lopatka vydržela jen chvilku a zlomila se, velmi slabá na ucpávání.
- Tichý a kultivovaný chod. Štěpka ze silnějších větví dobře použitelná i na topení.
- Sám si odebírá větve
Ochranné žebrování ve výsypce způsobuje zanášení výsypky, ale dá se s tím žít.
Naprosta spokojenost
- Síla
- Velikost sběrného koše
- Průměr chroustaných větví
S produktem jsem velice spokojená, dokáže pochroustat opravdu vše do daného průměru. Sice má kratší kabel, ale není to nic, co by nespravila zahradní prodlužka. Velikost sběrného koše je akorát, kdyby byl větší, hůř by se drť vysypávala. Jsem příjemně překvapená, nevěřila jsem, že za takovou cenu lze koupit tak kvalitní drtička.
Zatím jsme nadšení, jednoduchá montáž, samo si větve posouvá, bere i hrubší větve.Štěpky jsem užila pod stromy, tři plné nádoby.Válec po práci jsme vyčistili a je připraven k dalšímu drcení.
Dobrá koupě.
- dobrý stroj na běžnou zahradní "amatérskou" práci
- trochu malý/nepohodlný vstupní otvor na větve
dobrá cena i výkon
- Dobře pracuje. Za ty peníze.
- Občas se stane že se ucpe.
Použil jsem zatím jednou a jsem plně spokojen. Stroj pracuje tak, jak má, všechny větve dokonale naseká na krásnou štěpku. Vše závisí na správném nastavení distance, která má být podle výrobce 0 až 0,5 mm (max!). Tedy ne 0,5 mm, jak se domnívá jeden z recenzentů, protože pak se může stát, že stroj tenké větve jen "požvýká". Když správně šroub dotáhnete (vlastně "nadoraz"), tak pracuje výborně.
Jediné mínus produktu je absence českého návodu, která tam ze zákona musí být. Je to škoda, protože jinak se zdá výrobek dokonalý, vše OK. Uvidíme, jak dlouho vydrží...
- Celokovový
Spĺňa všetko čo som chcel
- jednoduchá obsluha, lze jednoduše přemístit, sekání se chce trochu vychytat, pak funguje skvěle. semele celé větve i s listím.je dobré nechat větve trochu proschnout. Za hodinu nastěpkována tři kolečka.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Spokojenost. Zatím vše funguje jak má. Sestavení i práci s ním zvládne i žena. Jeden den objednáno a druhý den dodáno - skvělé. (Narozdíl od jiného e-shopu, odkud jsem původně zboží chtěla, kde i po okamžitém zaplacení a s tím, ze zboží je skladem ihned k odeslání a dodání 1-2 dny, zboží údajně vůbec neměli skladem, až prý cca za měsíc. Přitom na jejich stránkách bylo stále, ovšem za vyšší cenu! Neseriózní).
Obchod i zboží doporučuji.
Riwall PRO RES 3044 B ES24A1901064B
Přidáno: 11. srpna 2023
(naposledy upraveno 11. srpna 2023)
Zakoupeno v ELVIN PRODEJ s.r.o.
Krátký kabel, hlučnost
pracuje dobře
Pouzite iba raz. Trochu som sa obaval, ci stare "cierne bakelitove" istice (10A, typ B), ktore mam v zahrade to zvladnu, ale bolo to zatial v pohode. Vetve do cca 40 mm isli ako po masle, hrubsie uz trochu pomalsie, ale nakoniec presli. Nastavenie pritlaku pomerne jednoduche a intuitivne, aj ked piktogram pri nastavovacej skrutke by mohol byt lepsi. Vcelku zatial spokojnost a mozem doporucit. Pomer cena/vykon je OK.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »