Nejnovější recenze ze sekce Zahradní drtiče větví
Opravte si prosím u produktu. V popisu uvádíte funkci samovtahování, tento výrobek to však nemá!!!
Osobně mi to nevadí, ale někdo může tvrdit, že jde o podvod :-(
ok
Funguje bez problémů, vtahuje si sám větve.
plní to co jsem očekával
Spokojenost s produktem
- za slušnou cenu kvalita
- Rychlost vyřízení
Trochu křivé větve moc nepobírá a velmi slabé jsou také trochu problém, jinak funguje dobře a je i stabilní
Na slabé větvičky úplně stačí, uvidíme až budou silnější
- Dobrý výkon,drcené větve možno použít na topení.Drtí i suché loňské větve o síle 3 cm.Délka nadrceného materiálu 2-3 cm,vhodné i do kompostu,materiál pak nezabírá tolik místa a rychleji se rozkládá.Není příliš hlučný.Dostal jméno CHROUSTAL,celkem rychle spokojeně schroustal větve i suché listí.2 nádoby s drtí=1 kolečka.
- Váha stroje-dá se s ním snadno manipulovat a je stabilní.
- Nádoba na drť by mohla být průhlednější. Pro kontrolu naplnění občas kouknout do stroje,když je materiál namotaný kolem nože, třeba uhrábnot materiál v bedně nebo vysypat.
Za ty prachy dobrá mašina.
- snadná obsluha
- Lehký,přenosný
- Nemá chybu je to dravec
Samé výhody
Parkside PWH 2800 B2
Přidáno: 7. března 2024
(naposledy upraveno 7. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Produkt jevil známky používání.
- funguje jak má
- jsem naprosto spokojená
- za skvělou cenu
Jsem spokojená, počkala jsem si na akční cenu, ale i za stálou cenu stojí za to. Silnější i slabší větve drtí dobře...dá se nastavit podle potřeby. Nádoba na drcené větvě je pevná a dost velká.
Použito na větve po prořezu ovocných stromů a funguje dobře. sešrotuje slabé větvičky i větve cca 3 cm průměru.
- Včera jsem koupila a dnes vyzkoušela, hromada větví z višně rychle zmizela velmi tenké větvičky byly spíše polámané, ale do kompostu dobré. Spokojenost.
- návod by mohlo být podrobnější
- Oproti drtiči,který je vhodný na mulčování větví je tento štěpkovač podstatě tišší.Navíc štěpka po usušení je vhodná na spalování v automatickém kotli.Míchám ji s uhlím cca 5-10%.
- Zatím bohudík žádná a doufám, že to tak izůstane.
Popsáno výše.
funguje dobře a je tichý,otázkou je,jak dlouho vydrží plasty kolem vstupního otvoru
užesně štěpkuje
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s naším zahradním drtičem Bosch AXT 25 TC spokojený a přejeme Vám, aby tak tomu bylo i nadále.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »