Nejnovější recenze ze sekce Zahradní drtiče větví
dělá co má
Ryobi RSH2545B
Přidáno: 17. srpna 2024
(naposledy upraveno 17. srpna 2024)
Zakoupeno v Českázahrada.cz
- hlučný-krátký přívod
- Skvělý, silný, výkonný
- Ale kdo proboha vymyslel 1000 druhů vrchů šroubů? Na 2 typy nebyl šroubovák, někde byly výlisky k montáži zatavené. Německá přesnost už není co bývala. Tudíž výhrady jsou pouze k montáži.
Velká spokojenost,usnadnění práce na zahradě
Drtič větví drtí dle mých představ-tedy dobře.Jeho čištění je však komlikované,nesnadné z důvodu,že nejde sundat vrchní kryt.Ten se jen odklápí.Měl jsem podobný jiný drtič,ale jeho funkce drcení byla horší,čištění ale snazší.
- Kónická fréza
Něco jsem už rozdrtil a jsem spokojen
V suchem stavu rozdrti temer vse i s listim , rychlost
- Hezká zelená barva :) (to je spíše sarkasmus, na drtiči se mi opravdu nepodařilo najít nic dobrého)
- Parametr "maximální průměr dřeva 10 cm" je ve skutečnosti pouze velikost otvoru. Ano, prostrčíte 10 cm dřevo, ale naprosto to drtič nezvládne. Už 5 cm představuje problém.
- Drtič se často ucpává, třeba několikrát za hodinu, a konstrukce je tak hloupě řešená, že neustále potřebuji odšroubovávat mnoho šroubů, abych mohl mechanismus vyčistit, místo aby tam byla nějaká páka a čistěný prostor bych prostě odklopil.
- Slabý motor, ucpává se opravdu velmi často.
- Velikost plnícího otvoru a síla motoru jsou v hrubém nepoměru.
Konstrukčně je to šmejd. Maximální průměr dřeva 10 cm je lež. Rozhodně nedporučuji koupit. Budete toho jenom litovat.
- Výborně chroustá syrové i suché větve, sám si je podává a otáčí podle potřeby.
- Tichý chod
- za tuto cenu zatím paráda
drtí dobře,větve automaticky stahuje,jednoduchá manipulace
Riwall RES 2545 ES24A1901091B
Přidáno: 1. července 2024
(naposledy upraveno 1. července 2024)
Zakoupeno v Českázahrada.cz
jsem spokojen
- Pracuje spolehlivě, předčil mé očekávání
- načerstvé větve dobrý
pokud jsou větvě suché, má problémy
- Jeho síla a spolehlivost
Nic
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
brzo na hodnocení
- Bez problémů šrotuje syrové i suché větve, sám si je vtahuje a podle potřeby pootočí. Funguje podle očekávání. Hlučnost je o poznání menší než u podobného zn. Bosch a cenově mnohem dostupnější. Jsem velmi spokojen.
- Kvalita provedení
- Snadná manipulace
- Tichý chod
- Velký objem sběrného koše
- Hladké rovné větve chroustá zcela bez problémů, větve s většími suky je někdy trochu složitější dostat přes poměrně úzký vstupní otvor (musíte otáčet jak ježka v kleci).
Mám menší nožový drtič, do kterého však musíte větve tlačit, takže u větších průměrů je to docela fuška a brní z toho ruce. Tento válcový drtič si větve sám vtahuje a je to vyloženě radost s ním dělat
- rychlý žrout větví
- lehká konstrukce, takže lepší stojan zatížit
na zahradu plně postačuje
- Zatím vše funguje jak má
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »