Nejnovější recenze ze sekce Zahradní drtiče větví
síťový kabel měří cca 30 cm místo 3 metrů, jak je uvedeno v popisu, 1 šroub naprosto nepoužitelný, ale Lidl nabídl odškodnění,
ještě jsem nevyzkouěel.
- Dělá to co má,
- Je velmi hlučný (oproti Bosch, který mám), je poplatný ceně, tzn. je to takový stroj na menší práce, rozhodně se nedá říct, že je to profesionální stroj. Ale pracuje. Musíte si ho nejdříve sestavit z dílů.
je to super
- Zatím perfektní pomocník, vřele doporučuji
- Zpracuje suché i mokré dřevo, tvrdé i měkké, průměr větví do cca 4 cm - v podstatě co dovolí vstupní otvor. Jediný problém má s mokrým listím na větvích - to se přiucpává - stačí "prošťourat" klacíkem. V celku překvapivý výkon na stroj této velikosti. A je tichý - nerušíte sousedy.
perfektni.
- Drtí opravdu dobře i větve do 3cm průměru.
- Koš na odpad je dostatečný pro běžného zahrádkáře.
- Listy jej ucpávají a čištění není nejjednodušší. Bohužel čerstvě ostříhané větve stromů mají listy.
- Větší hluk. Práce se sluchátky - ruší okolí.
Podle mě, kdyby by měl být lépe vyřešen odvod/padání nadrceného z komory. Tam se to ucpává.
- Není problém
- Vše - lze zpracovávat i větve s lupeny.
- pracuje jak má
- zatím nic
jednoduche sestaveni a serizeni
bez problemu
- Funguje podle návodu, nemá to chybu
- Pokud mají větve listy, je s tím trochu práce navíc
- Zásobník by se hodil větší
- Hodil by se nějaký držáček pro odkládání pěchovače, aby byl při práci po ruce - ale to jsou naprosté drobnosti
Za málo peněz hodně muziky
Koupil jsem si ho kvůli velmi jemné drti, která je tím pádem vhodná na hnojení a kypření záhonů a dobře slouží i jako podestýlka pro domácí zvířata.
Musel jsem tedy dle návodu z jiných recenzí vyndat tu tyč, která dost bránila pádu drti do nádoby a muselo se to věčně otevírat a čistit.
Doporučuji protihluková sluchátka.
Za nedlouho se mi rozbil vypínač, ale v autorizovaném servisu v Říčanech mi ho vyměnili na počkání a dokonce skousli (tj. uznali jako záruční opravu) tu vyndanou tyč (byl jsem k nim upřímný a ani jsem ji tam nevracel), takže z to klobouk dolů. Je tam prý z bezpečnostních důvodů.
Udělal jsem si také háček na to plastové pěchovátko, abych se pro něj nemusel stále ohýbat. Ohýbání je dost kolem těch větví. Ještě jako lepší šťouchadlo poslouží delší 2-3 cm tlustá rovná větev (ovšem ta má pochopitelně jen krátkou životnost).
Jinak nejlépe drtí rovné dlouhé větve (mokré i suché), které si to víceméně jakoby samo natahuje. U nich to snese i nějaké to listí. Špatně jdou krátké větvičky a ty hodně olistěné. Ty je třeba prokládat těmi delšími větvemi, aby se to samo pročistilo a nezacpalo se to.
Takže není to vhodné na obrovské objemy materiálu, ale pro menší zahrádku za tyhle peníze je to fajn.
- NEMÁM JEŠTĚ ŽÁDNOU ZKUŠENOST
- šikovný pomocník pro menší zahradu
šikovný pomocník pro menší zahradu, spokojenost
- Po všech stránkách kvalitní výrobek
- Zatím nevím o ničem
Kvalitní prdukt za nízkou cenu
- silný motor a jednoduchá obsluha
jestli se pokazí, tak doufám, že ještě bude v záruce, jako ten předešlý
- Rychlost štěpkovače
Rychlé štěpkování
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »